Category Archives: Hal Ehwal Murid

Sambutan Hari Kanak-Kanak dan Jamuan Akhir Tahun 2018

Sambutan Hari Kanak-kanak SK Desa Pandan merupakan salah satu program tahunan yang diadakan bagi meraikan murid-murid SK Desa Pandan yang telah memilih SK Desa Pandan sebagai tempat untuk menuntut ilmu agar menjadi seorang yang berguna kepada agama, bangsa dan negara.

Pemulangan Buku Teks bagi Tahun 2018

Semua murid yang menggunakan bantuan pinjaman buku teks SPBT telah membuat pemulangan pada ketetapan yang berikut: Tarikh   : 25 Oktober 2018/Khamis Masa    : 7.35 – 9.35 pagi Tempat : Kelas masing-masing Penyelaras : Puan Noorzana binti Awang Tugas dan

Pengurusan Calon-Calon UPSR 2018

Sepanjang 4 hari peperiksaan UPSR berlangsung, Skuad Prihatin dalam kalangan ibu bapa bertungkus lumus menyediakan makanan dan melayan sebaiknya calon-calon UPSR. Terima kasih tidak terhingga diucapkan kepada semua sukarelawan yang telah menyumbang masa dan tenaga untuk bersama-sama menguruskan anak-anak ini.

Latihan Kebakaran Bil. 1 / 2018 SK Desa Pandan

Latihan kebakaran di sekolah merupakan satu program yang wajib dilakukan di semua sekolah untuk menyalurkan informasi tentang cara menyelamatkan diri sekiranya berlaku kebakaran atau kes-kes kecemasan yang lain. Butiran program adalah seperti berikut:   Tarikh             : 

Senarai Guru Kelas dan Guru Pendamping 2018

1 Nilam Ainul Amirah Bt Azmee Juliana Binti Abdullah Sani 1 Baiduri Azizah Bt Mohd Nor Nurul Hafiza Binti Zubir 1 Delima Aslinda Bt Abd Raz Jeyamalini A/P Armugam 1 Berlian Zabidah Bt Sulieman Aishah Dora Binti Yacob 1 Zamrud

Muat Turun Senarai Nama Murid 2018

Dilampirkan senarai nama murid bagi tahun 2018 untuk memudahkan pengurusan berkaitan murid. Guru-guru kelas dan juga guru-guru subjek digalakkan untuk menyimpan senarai nama murid-murid yang berkaitan. Kemaskini : 1 Mac 2018 ** Tertakluk kepada perubahan semasa.